Monday, July 15, 2024
HomeMaqedoniBDI, Ziadin Sela dhe Musa Xhaferi dështojn në Strugë

BDI, Ziadin Sela dhe Musa Xhaferi dështojn në Strugë

BDI, Ziadin Sela dhe Musa Xhaferi përballen me një dështim të dukshëm gjatë hapjes së shtabit të Frontit Eveopian në Strugë. Në një ngjarje ku prisnin një pjesëmarrje të gjerë, u raportua që numri i pjesmarësve ishte shumë i paktë.

Ndërkaq, dështimi theksohet edhe më shumë me faktin se një numër i konsiderueshëm i individëve ishin të pranishëm nga vendet jashtë Strugës.

Dështimi vërehet edhe tek mungesa e dëshirës së qytetarëve strugan për të qëndruar dhe u rreshtuar në përkrahje të Ziadin Selës dhe Musa Xhaferit.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit