Friday, June 14, 2024
HomeMaqedoniVLEN-i hapi shtabin lokal në Luboten të Shkupit

VLEN-i hapi shtabin lokal në Luboten të Shkupit

Koalicioni VLEN hapi sonte shtabin lokal në fshatin Luboten të Shkupit, në vazhdën e përgatitjeve për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare.

Kryetari i Alternativës Afrim Gashi publikoi se edhe në Luboten po ndjehet fryma e ndryshimit si në gjithë vendin.

“Sot hapëm shtabin lokal në fshatin Luboten të Shkupit, pjesë e komunës së Butelit. Fryma e ndryshimit po rritet e po zgjerohet çdo ditë e më shumë, ndërsa këtë e ndjemë edhe në Luboten. Shqiptarët po radhiten me koalicionin fitues, opsionin e vetëm shqiptar në këto zgjedhje, koalicionin VLEN. Luboteni VLEN!”, shkruan Gashi.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments