Tuesday, July 23, 2024
HomeLajmeVLEN hap shtabin qendror në Kumanovë

VLEN hap shtabin qendror në Kumanovë

Në Kumanovë sonte në prani të liderëve të koalicionit opozitar VLEN dhe të aktivistëve të koalicionit u bë hapja solemne e shtabit qendror në qytetin e Kumanovës.

Para disa ditëve shtabet qendrore u hapën në Tetovë dhe Gostivar ndërsa për nesër është paralajmëruar hapja e shtabit zgjedhor në Çair.

Hapjes së shtabit në këtë qytet i parapriu iftari i përbashkët i liderëve të VLEN-it.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments