Friday, June 14, 2024
HomeMaqedoniTaravari kryeson edhe sondazhet në rrjetet sociale

Taravari kryeson edhe sondazhet në rrjetet sociale

Kandidati për President nga radhët e VLEN Arben Taravari është duke kryesuar në shumë sondazhe nga institute të ndryshme, shtëpi të mbatjes së opinioneve publike, shtëpive mediatike si dhe kohës së fundit po kryeson edhe sondazhet në rrjetet sociale.

Në një ndër faqet më aktive në rrjetin social Facebook, në faqen “Shkupi” Arben Taravari ka marrë 58% të përkrahjes në sondazhin e realizuar nga “Shkupi”, deri sa kundërkandidati Bujar Osmani ka marrë vetëm 48% të përkrahjes.

Kujtojmë që më parë Fronti Evropian, ka angazhuar profila fallco në përkrahje të Bujar Osmanit, por shiç shihet edhe propaganda në rrjetet sociale nuk i kalon Frontit Evropian, pasi përkrahja popullore për Arben Taravarin është shumë e lartë.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments