Tuesday, July 23, 2024
HomeMaqedoniSelës i dhimbset Ali Ahmeti: Mezi na bëri bashkë!

Selës i dhimbset Ali Ahmeti: Mezi na bëri bashkë!

Fronti Evropian mbrëmë ka qëndruar në Kërçovë. Ziadin Sela, i cili është bartës për Fronti Evropian në Njësinë e Pestë Zgjedhore, u shpreh se Ali Ahmeti nuk e ka patur të lehtë për t’i bërë bashkë.

“Natyrisht që këto janë zgjedhje shumë të rëndësishme edhe për ka rëndësia edhe për nga sfidat që na presin të gjithë si rajon. Rajoni jonë është i trazuar dhe kjo është simbolika e bashkimit dhe krijimit të frontit europian, për të cilin unë besoj se z. Ahmeti nuk e ka pas lehtë, por nga ana tjetër është e arritshme dhe sot është realitet. Me shqetësim këtë front e kanë parë vetëm ata rryma dhe ata faktor politik të cilët vendit i dëshirojnë stagnim. Me skepticizëm këtë front e kanë parë ata të cilët Maqedoninë e Veriut duan ta kthejnë mbrapsht, theksoi Sela.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments