Tuesday, July 23, 2024
HomeMaqedoniSnopçe replikon Spasovskin: Ka vetëm një të vërtetë, në kohën tuaj kishte...

Snopçe replikon Spasovskin: Ka vetëm një të vërtetë, në kohën tuaj kishte dështime dhe lëshime të mëdha

Deputeti Halil Snopçe ka replikuar fjalimin e ish Ministrit të Punëve të Brendshme Oliver Spasovskin, tani më deputet opozitar. Snopçe deklaroi që në kohën e Spasovskit kishte lëshime të mëdha në punët e brendshme të vendit.

“Zotëri Spasovski, si opozitar ishte korrekt, si opozitar kishte edhe fjalim korrekt, unë jam matematicient dhe nuk mund të lejoj që saktësia të çrrënjos të vërteten. Ka një të vërtet, se në kohën tuaj pat një lëshim të madh, ju nuk reaguat ndaj dukurive negative. Ne për fat te keq në këtë vend ballafaqohemi me biografi te keqe te qeverive te mëparshme, te gjitha qeveritë, kane pasur biografi te keqe, dhe si pasoj qëndrojnë para objektivave reale.”

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments