Friday, June 14, 2024
HomeMaqedoniNga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,66 % në raport me vendimin e datës 23.2.2024.

Nga data 27.2.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95                             82,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98                             84,50 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V)                         78,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 76,00 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU 43,343 (denarë/kilogram)

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-98 ulet për 1,00 den/l.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe të ЕURODIZELIT (D-Е V) ulen për 0,50 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) ulet për 1,50 den/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU rritet për 0,442 den/kg dhe do të jetë 43,343 den/kg.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments