Tuesday, July 23, 2024
HomeOpinioneKonventë e një niveli tjetër!

Konventë e një niveli tjetër!

Shikuar nga mediet, KONVENTA dukej se ishte mirë e organizuar me një protokoll brilant.
Të parët e koalicionit VLEN kishin paraqitje brenda konditave politike me përmbajtje të ekujlibruar dhe domethënëse. Paraqitja ishte me fjalime të shkruara siç është paraktike në kësisoj tubimesh.
Shkëlqim në paraqitje padyshim se kishte edhe moderatori i konventës një djalosh i ri dhe me plotë refleksion.

Dhe padyshim se performim me plot dinjitet e qytetari pati kandidati i mundshëm për President z. Arben TARAVARI. Fjalimi i tij kishte mesazhe të respektit të ndërsjellë, paraqitja e tij ishte me ton dhe lëvizje të matura sipas natyrës së urtësisë të Arben Travarit.

Dhe enkas duhet theksuar se cili ishte momenti që shpërfaqi qytetarinë dhe kulturën politike në këtë Konventë. Ishte sipas protokollit paraqitja e asaj që mbështetë familjarisht dhe shpirtësisht në këtë garë politike bashkëshortin e saj Arbenin. Pretenduesja për zonjën e parë NORA TARAVARI vërtet kishte një fjalim mbreslënëse, me mesazhe falenderimi, mirëkuptimi dhe me vullnetin për mbështetje në shumë dimensione të shoqin e saj Arben Taravari dhe koalicionin VLEN. Për familjen TARAVARI të gjithë ata në sallë, jashtë sallës dhe kudo që mbështetin janë forca dhe respekti i ndërsjellë i tyre. Paraqitja e Nora Taravarit shpërfaqi moment qytetarie të stilit amerikan, e pa praktikuar deri më tani në mjediset tona dhe vendet për rreth. Emocionet e zonjës NORA u shkrinë në përmbajtjen brilante të fjalimit mesazhet e të cilës aritën në kurreshtjen e publikut e të cilët i pranuan me interesim të madh.
Arben TARAVARI si duket edhe me VLEN vazhdon të etabloj slloganin fitues, por tani ,POPULLI I PARI, sepse synon zyrën më të lartë publike në shtet.

Mund të thuhet se diçka mund të kishte shkuar jo mjaft mirë, p.sh. mund të jetë digresioni se nuk ishte palestra e vogël por VLEN e TARAVARI janë zmadhuar fuqishëm me mbështetës që synojnë fitoren.

Shkruan Qenan Aliu

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments