Tuesday, July 23, 2024
HomeMaqedoniIzet Mexhiti dhe Arben Fetai në Nikushtak për mbylljen e deponisë së...

Izet Mexhiti dhe Arben Fetai në Nikushtak për mbylljen e deponisë së egër

Ministri i Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapsinor z. Izet Mexhiti si dhe Zv. Kryeministri Arben Fetai do të vizitojnë fshatin Nikushtak ku dhe do të bëjn inspektimin e deponisë së egër në dalje të fshatit.

Ata do të diskutojnë me banorët dhe do t’i njoftojnë për fillimin e procedurave dhe gjetjen e zgjidhjes për mbylljen e kësaj deponive që ka dëmtuar shëndetin e banorëve, duke kontaminuar edhe natyrën.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments