Friday, June 14, 2024
HomeLajmeAksion qytetarë kundër BDI-së në Kumanovë

Aksion qytetarë kundër BDI-së në Kumanovë

Qytetarë të Kumanovës kanë zhvilluar një aksion kundër Bashkimit Demokratik për Integrim.

Ata në shumë vende të qytetit, kanë shfaqur mbishkrime kundër qeverisjes së BDI-së.

“Luaj-Fito-Emigro-BDI, “Poshtë BDI”, “Boll Mo”, janë vetëm disa nga mbishkrimet e shënuara nëpër vende të ndryshime, e që në vete ngërthejnë mllefin e akumuluar të qytetarëve kundër qeverisjes së BDI-së.

Dihet se pikërisht qyteti dhe rajoni i Kumanovës janë më të diskriminuar dhe të lënë anash nga BDI-ja ku dhe shpërngulja e qytetarëve është në numër masiv.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments