Tuesday, July 23, 2024
HomeMaqedoniVazhdojnë përçarjet në Degën e BDI-së në Saraj

Vazhdojnë përçarjet në Degën e BDI-së në Saraj

Në mbledhjen e mbrëmshme ku u caktua shefi i Shtabit zgjedhor nuk morën pjesë deputeti i zonës Arben Ziberi, Zvministri i Transportit dhe Lidhjeve Bekim Rexhepi, kandidatja për deputet dhe kryetare e Forumit të gruas Shermine Mahmuti, Nënkryetari i Degës Sadush Arifi, anëtar të Degës, Bekim Murati dhe të tjerë. 

Ata nuk kanë marrë pjesë pas dallimeve politike që kanë pasur në të kaluarën me kryetarin e Degës për zhvillimet politike. 

Më parë një pjesë e anëtarësisë së BDI-së ju bashkangjiten Lëvizjes Demokratike të Izet Mexhiti. Pakënaqësitë shkojnë duke u rritur.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments