Tuesday, July 23, 2024
HomeLajmeTaravari: Shok dhe miq që rikthehen në Aleancën për Shqiptarët

Taravari: Shok dhe miq që rikthehen në Aleancën për Shqiptarët

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari ka vazhduar të prezantoj prurje të reja në parti.

“Shok dhe miq që rikthehen në Aleancën për Shqiptarët, për ta sjell Ndryshimin Historik!
I’a VLEN!”, ka shkruar Taravari.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments