Friday, June 14, 2024
HomeMaqedoniTaravari: Po vjen koha e profesionistëve! Po vjen koha që të respektohet...

Taravari: Po vjen koha e profesionistëve! Po vjen koha që të respektohet aftësia e secilit!

Lideri i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari thotë se qeverisja e ardhshme do të bazohet në dije dhe meritokraci.

“Po vjen koha e profesionistëve! Po vjen koha që të respektohet aftësia e secilit!”, ka shkruar Taravari.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments