Tuesday, July 23, 2024
HomeLajmeTaravari: Nënshkrim i Juaj është Frymëzim dhe Nder për Mua! Ndryshimi ka...

Taravari: Nënshkrim i Juaj është Frymëzim dhe Nder për Mua! Ndryshimi ka Nis!

Në Gostivar sot po vijojnë nënshkrimet për kandidatin për president të opozitës shqiptare VLEN, Arben Taravari.

Ky i fundit përmes një postimi në rrjetet sociale ka shprehur faleminderime për përkrahjen e gjerë.

“Faleminderit që po Nënshkruani! Secili Nënshkrim i Juaj është Frymëzim dhe Nder për Mua! Ndryshimi ka Nis!”, ka shkruar Taravari.(INA)

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments