Tuesday, July 23, 2024
HomeLajmeTaravari: Në qeverinë e re, rininë do t’a kemi prioritet

Taravari: Në qeverinë e re, rininë do t’a kemi prioritet

Lideri i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari deklaroi sot se në qeverinë e ardhshme rinia do të ketë prioritet.

Kisha sot kënaqësinë që bashkë me Bilallin dhe kandidatët për Deputet nga Koalicioni VLEN, të takohesha me të Rinjtë e VLEN-it dhe qytetarët e Gostivarit.
Kuptova se sa shpresë dhe potencial kanë të Rinjtë tanë!
Ne prezantuam programin parlamentar dhe jemi gati në Qeverinë e Re ta kemi Rininë prioritet.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments