Friday, June 14, 2024
HomeLajmeShpëtim Pollozhani zbulon “Kalin e Trojës”brenda opozitës shqiptare!

Shpëtim Pollozhani zbulon “Kalin e Trojës”brenda opozitës shqiptare!

Tashmë kur skena politike në prag të zgjedhjeve thujase është formësuar me pozicionim të qartë të ndarjes në dy blloqe, pozitë -opozitë, ka reaguar kryetari i shoqatës së të burgosurve politik në Maqedoni Shpëtim Pollozhani, njëherit aktivist i çeshtjes kombëtare që në dhjetë vitet e fundit ka dhënë shumë kontribut t’i shoh bashkë partitë opozitare shqiptare. Ai në postimin e tij ka zbuluar “Kalin e Trojës”, sipas tij që ka penguar bashkimin e opozitës shqiptare.


Ja se çfar ka shkruar Pollozhani:

“E votuam dhjetë vjet për ti ndihmuar rrotacionit por, ky ishte Kali i Trojës brenda opozitës!
Le të shohë miku im nga Prishtina se kush e pengoi bashkimin e opozitës në tetor të vitit 2016!
E pengoi ai që, derisa zhvilloheshin bisemet për bashkëpunim ndërmjet Besa dhe Aleanca, Kali i Trojës kishte lidhur koalicion ma Vesel Memeti, Qufon dhe me Gëzim Ostreni”!

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments