Monday, July 15, 2024
HomeLajmeSejdiu: VLEN do të thejë rekordin e votave në Maqedoni

Sejdiu: VLEN do të thejë rekordin e votave në Maqedoni

Më zgjedhjet presidenciale VLEN do të thyejmë rekordin dhe se Arben Taravari do të kalojë në raundin e dytë të zgjedhjeve. kështu shprehet nënkryetari i Lëvizjes BESA, Blerim Sejdiu, në emisionin Daily Click në Tv 21.

“VLEN është duke përshkuar situata tjera, deri tash nuk kemi pasur kështu vërshimi përkrahjesh nga gjithë andej nga shkojmë dhe hapim shtabe. VLEN është tani në situatë krejtësisht tjetër, jemi tashmë të bindur se në raundin e dytë Taravari do të shkojë dhe do të ndodhë ajo që Maqedonisë i duhet, një garim më interesant dhe përherë të parë vendi do të ketë në raund të dytë një kandidat të etnisë maqedonase dhe shqiptare. Tani përllogaritje nuk ka, por e di që do ta thyejë rekordin. Tani çfarë të them, të them do të merr kaç, por që do ta thyej rekordin e votave në Maqedoni, këtë e di sigurt”, tha mes tjerash Sejdiu.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit