Monday, July 15, 2024
HomeMaqedoniRijad Shaqiri i kërkon debat televiziv Sadulla Durakit

Rijad Shaqiri i kërkon debat televiziv Sadulla Durakit

Kandidati për deputet nga koalicioni VLEN, Rijad Shaqiri në njësinë e dytë zgjedhore i ka kërkuar përballje televizive kandidatit të Frontit Evropian, Sadulla Durakit.

“Si kandidat që vij nga komuna e Likovës mendoj që qytetarët që i përfaqsojmë meritojnë të ketë një debat mes meje dhe kandidatit të BDI-së, Sadulla Duraku.
Qytetarët e Likovës, Kumanovës e zonës dy në përgjithësi meritojnë të ndëgjojnë argumentet tona. Unë jam i gatshëm në çdo moment, në çdo kohë dhe në cilën do shtëpi mediatike. Kështu që ftoj gazetarët të organizojnë debatin që po kërkohet në rrjetet sociale”, ka nënvizuar Shaqiri.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit