Monday, July 15, 2024
HomeMaqedoniNë proces zgjedhor dhe kundër ligjit, Abdulla Sejdini emërohet drejtor ekonomik...

Në proces zgjedhor dhe kundër ligjit, Abdulla Sejdini emërohet drejtor ekonomik në klinikën për fëmijë “Kozle”

Pasi Tahir Tairi, kuadër i Aleancës për Shqiptarët nga grupi i Arben Taravarit, u shkarkua nga pozita e drejtorit ekonomik në Klinikën Universitare për Sëmundje Respiratore tek fëmijët “Kozle” në Shkup, në mënyrë të kundërligjshme në fushatë zgjedhore, Ministri i Shëndetësisë Ilir Demiri në vend të tij ka emëruar Abdulla Sejdinin nga grupi i Ziadin Selës.

Ndryshe, Sejdini megjithëse ështe magjistër i shkencave juridike, nuk e ka përvojën e nevojshme të punës në fushën e jurisprudencës ashtu siç ligji e parashikon për këtë pozitë. Deri më tani ka qenë vetën anëtar i këshillit komunal në Kërçovë.

Kujtojmë se, Sejdini gjithashtu është familjar i afërt i ish deputetit të ASh-së, Remzi Mehmedit.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit