Tuesday, July 23, 2024
HomeLajmeNë prag të Bajramit, një gjest i madh nga humanisti Lazim Destani

Në prag të Bajramit, një gjest i madh nga humanisti Lazim Destani

Për personalitetin dhe humanizmin e tij flet më së miri puna e Lazim Destanit i cili është një biznesmen tashmë i njohur kombëtar dhe ndërkombëtar. Nuk e thonë kot: Jep – Zoti ta jep!

Katar, 4 prill -Ne këtë muaj të Ramazanit në ligjëratat e hoxhallarëve kemi dëgjuar shpesh se ky muaj i madhërueshëm përveq faljes dhe lutjeve është edhe muaj i bashkimit dhe solidaritetit. Kompani gjiganteske ECOLOG e humanistit Lazim Destani edhe kësaj here e dëshmoi thënien prej fjalëve ne vepra, duke mos i harruar skamnorët, që ka organizuar shpërndarjen e mijëra kuponëve me vlerë prej mbi 400.000 eurove për qindra familje qe ne keto dite te medha dhe Bajram ta kene sofrën plotë!..njofton gazeta zvicerane në shqip Le Canton27.ch

Jep – Zoti ta jep !

Si cdo mua Ramazani edhe sivjet para natës së madhe te Kadrit filantropi dhe humanisti i njohur shqiptar Lazim Destani vazhdo traditen duke ju ofruart ndihma skamnorëve, invalidëve, te varfurve, fëmijëve bonjakë apo të heronjev ta tanë.

Një gjest i madh në prag te Bajarmit ehste bere nga humanisti Lazim Destani dhe kompania e tij gjigante Ecolog.

« Në këtë Muaj të Shenjtë kur solidariteti shprehet më shumë se kurrë, dua të falënderoj ekipin e kompanisë sonë Ecolog që, si tradicionalisht edhe kësaj here, organizoi shpërndarjen e mijëra kuponëve me vlerë, për qindra familje në nevojë. Le të jetë solidariteti vlerë e pandashme në emër të unitetit dhe dashurisë për njëri-tjetrin… » ka thënë ndër tjera për gazetën zvicerane në shqip Le Canton27.ch humansiti Lazim Destani.

Siq e tham më lartë se ky solidaritet, keto ndihma nuk janë të parat të biznesmenit tonë të njohur tashmë me renome ndërkombëtare te z.Desatni. Ato tashmë janë bërë tradicionale madje edhe ne raste emergjente, nga fatkeqësitë natyrore apo termetet. Mjafton te përmendim ndihmen ofruar vëllezrëve tane në Shqiperi në vititn 2019 ku po kjo kompani e Destanit u dërguan mbi 12 tonë mdihma (dhjetra kamionë) në kolona drejt Shqipërisë.

Për personalitetin dhe humanizmin e tij flet më së miri puna e Lazim Destanit i cili është një biznesmen tashmë i njohur kombëtar dhe ndërkombëtar. Nuk e thonë kot: Jep – Zoti ta jep!

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments