Friday, June 14, 2024
HomeLajmeMexhiti: Ndryshimi që po vjen është ndryshimi që VLEN

Mexhiti: Ndryshimi që po vjen është ndryshimi që VLEN

Në fund fjalën e mori edhe Izet Mexhiti i cili theksoi rëndësinë e kësaj dite, pra rëndësinë e këtij bashkimi dhe bashkëpunimi të opozitës shqiptare.

“Nëse këtij bashkimi nuk i bashkohet rinia shqiptare që me 24 prill të dëshmojmë se ky shtet ka dy shumica dhe dhjetra pakica dhe se ne kemi kapacitet që të kandidojmë për president me zotëri Taravari”, tha Mexhiti. Ai kërkoi që të mbështet edhe nga subjektet tjera shqiptare.
Ndërsa me 8 maj popoulli duhet të vulosë ndryshimin./Alsat

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments