Tuesday, July 23, 2024
HomeLajmeKryeministri teknik shpërfaq arrogancë ndaj administratës në Tetovë

Kryeministri teknik shpërfaq arrogancë ndaj administratës në Tetovë

Kryeministri teknik, Talat Xhaferi sot mori rolin edhe të inspektoriatit të punës duke shpërfaqur arrogancë ndaj administratës së SPB – Tetovë.

Në hapësirat e SPB, kryeministri teknik Talat Xhaferi u pa duke debatuar me nëpunësit e këtij institucioni dhe duke i sulmuar dhe duke ua tërhekur vëmendjen për punën e tyre. 

Xhaferi madje prek fizikisht nëpunësen dhe akuzon nëpunësin tjetër se ka ardhur për kafe, edhe pse ai sqarohet se është në pushim mjkësor.

Ndryshe, sjellja arrogante e Xhaferit vjen 3 muaj para zgjedhjeve, në kohën kur partia e tij BDI do të garojë për herë të parë kundrejt opozitës së bashkusr VLEN.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments