Friday, June 14, 2024
HomeMaqedoniIzet Mexhiti takoi artistët në Akuaduktin e Shkupit

Izet Mexhiti takoi artistët në Akuaduktin e Shkupit

Sot, Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti dhe njëherit bartës i Listës për deputetë nga Koalicioni VLEN në njësinë e parë zgjedhore në Akuaduktin e Shkupit zhvilloi takim me artistë, të cilët ndër vite kanë dhënë kontribut të madh në sferën e artit dhe të kulturës sonë.

Ai me këtë rast potencoi se ia Vlen që të japim maksimumin në mbështetje të artistëve tanë duke investuar në vazhdimësi në sferat kulturore, prioritet që zhvillon shoqërinë e vendit tonë dhe gjeneratave të reja.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments