Monday, July 15, 2024
HomeMaqedoniGashi: Fitorja kur nuk ka qenë më reale se sot

Gashi: Fitorja kur nuk ka qenë më reale se sot

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi nga Zhelina tha se mungesa e mirëqenies ekonomike është shkak për migrimin masiv që nuk e la pa prekur edhe komunën e Zhelinës.

Gashi tha se mungesa e zhvillimit ekonomik nuk është spontane, as e vetvetishme, por është e nxitur, dhe e sponsorizuar nga dikush.

“Ne jemi të varfër sepse disa politikanë kanë dashur të jenë të pasur. Ne nuk kemi punë sepse politikanët kanë dashur që nipat e tyre të jenë milioner. Tek ne ikin njerëzit në gurbet duke i lënë familjet e pikëlluara sepse disa politikanë kanë dashur të jenë pronarë të qendrave tregtare të kazinove edhe bastoreve. Prandaj duke e ditur se fajtori i varfërisë sonë ka emër, këto zgjedhje janë mundësi që ai emër të ndëshkohet, ndërsa kjo bëhet më së miri duke e rrethuar numrin gjashtë të këto zgjedhje”, tha Gashi, duke shtuar se patriotizmi në këto zgjedhje është oferta ekonomike.

Gashi mes tjerash tha se ne gjendemi para një udhëkryqi që do ta përcaktojë të ardhmen tonë.
“Në këto zgjedhje si kur më parë dhe si kur më shumë ja VLEN të votohet sepse ka ofertë dhe sepse kur më parë fitorja nuk ka qenë më reale se sot”, tha Gashi.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit