Friday, June 14, 2024
HomeTeknologjiFakte interesante rreth platformës Snapchat

Fakte interesante rreth platformës Snapchat

Snapchat është bërë një nga platformat më të njohura të mediave sociale vitet e fundit, duke mahnitur audiencat e të gjitha moshave me veçoritë e tij unike dhe përmbajtjen e mesazheve që zhdukeshin.

Këtu keni disa fakte interesante rreth platformës snapchat:

Snapchat, i lançuar në vitin 2011, ka mbi 280 milionë përdorues të përditshëm dhe përmban përmbajtje të mesazheve që zhduken, filtra argëtues, duke e bërë atë një platformë popullore të mediave sociale.

Me bazën e tij të larmishme të përdoruesve dhe evolucionin e vazhdueshëm, Snapchat mbetet në krye të inovacionit të mediave sociale, duke ofruar mënyra unike për t’u lidhur dhe ndarë momentet me miqtë.

I themeluar nga Evan Spiegel, Bobby Murphy dhe Reggie Brown, Snapchat bëri debutimin e tij në shtator që atëherë, në vitin 2011, ai është bërë një nga platformat kryesore të mediave sociale në mbarë botën.

Aplikacioni fillimisht u quajt “Picaboo”.

Para se të riemërohej si Snapchat, aplikacioni njihej si “Picaboo”. Themeluesit vendosën të ndryshojnë emrin për të pasqyruar më mirë fokusin e platformës në ndarjen e momenteve spontane.

Me një bazë masive përdoruesish, Snapchat ka çimentuar vendin e tij si një nga platformat më të njohura të mediave sociale. Përdoruesit angazhohen me aplikacionin çdo ditë, duke ndarë foto, video dhe histori.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments