Tuesday, July 23, 2024
HomeMaqedoniEfekti Ilire Dauti: Fundoset BDI në Zhelinë

Efekti Ilire Dauti: Fundoset BDI në Zhelinë

Tubimet dhe hapja e shtabeve nga ana e BDI-së dhe Frontit Europian përballen me një dështim të dukshëm gjatë hapjes së shtabeve të Frontit Eveopian.

Sonte dhe në Zhelinë nuk u përkrah kandidatja për deputet e rradhitur e treta në listë, Ilire Dauti dhe Fronti Europian nga banorët e kësaj komune.

Thuaj se të gjitha fotografitë tregojnë një numër simbolik, ku përveç anëtarëve të Frontit Europian nuk shihen qytetarë që i përkrahin.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments