Tuesday, July 23, 2024
HomeSportDonjeta Sadiku fiton normën e parë olimpike në histori të boksit të...

Donjeta Sadiku fiton normën e parë olimpike në histori të boksit të Kosovës

Donjeta Sadiku fiton normën e parë olimpike në histori të boksit të Kosovës.
Edhe një sukses i vajzave të Kosovës në garat ndërkombëtare.
Këto pra janë gratë e Kosovës: jashtë Kosovës shkëlqejnë, i sjellin medalje vendit të tyre, e nderojnë vendin e tyre, ndërsa brenda vendit i diskriminojnë, i shtypin, ua mbulojnë fytyrën, i rrahin e i vrasin.
Kjo është shoqëria kosovare sot: një shoqëri e grave të suksesshme dhe e burrave dështakë, shkruan Blerim Latifi.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments