Friday, June 14, 2024
HomeMaqedoniDauti: Në dy vendvotime në Tetovë nuk votohet, ka probleme me pajisjen...

Dauti: Në dy vendvotime në Tetovë nuk votohet, ka probleme me pajisjen biometrike

Kryetari i Komisionit Komunal Zgjedhor më Tetovë, Nazmi Dauti ka bërë të ditur që në dy vendvotime në Tetovë ka probleme teknike dhe nuk votohet.

Dauti tha se në vendvotimin 1977 në shkollën Liria dhe në vendvotimin 2085 në Bozofcë ka probleme me pajisjen biometrike dhe njoftoi se personat kompetent të angazhuar nga KSHZ po mundihen të zgjidhin problemin.

Ai gjithashtu njoftoi se në rast se nuk arrijnë të rregullojnë pajisjen biometrike, KSHZ do të sjell vendim qe të votohet sipas mënyrës se vjetër.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments