Friday, June 14, 2024
HomeLajmeBDI në panik, nxjerr sondazhe pa burim

BDI në panik, nxjerr sondazhe pa burim

Funksionarët e BDI-së, sonte në mënyrë të organizuar publikojnë sondazh pa burime të cituar.

Nuk dihet nëse këto numra tregojnë dëshirat e tyre se si duhet të dalin në zgjedhjet presidenciale ose janë të bazuara në sondazh të besuar dhe kredibil.

Në ndërkohë, Ahmeti sot refuzoi sfidënne Taravarit që të garojnë në zgjedhje duke e shpallir Bujar Osmanin për kandidat pë president.

Sipas deklaratave, Taravari synon rrethin e dytë duke u mbështetur te votat e opozitës shqiptare dhe nga pakicat tjera, ndërsa BDI lufton për fituar postin e zv.presidentit.

Ndryshe, zgjedhjet presidenciale mbahen më 24 prill, ndërsa më 8 maj bashkë me zgjedhjet presidenciale të rrethit të dytë mbahen zgjedhjet parlamentare.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments