Tuesday, July 23, 2024
HomeMaqedoniBDI dhe ASH krahu i Selës mbysin në borxhe Klinikën e Tetovës,...

BDI dhe ASH krahu i Selës mbysin në borxhe Klinikën e Tetovës, rreth 7 000 euro borxh vetëm ndaj NPK-së

Funksionerët e ASH-së dhe Frontit Europian, derisa nuk ndalojnë luksin e tyre, vazhdojnë të fusin në borxhe institucionet e vendit si dhe Klinikën e Tetovës. Ministri i Shëndetësisë Ilir Demiri por edhe Drejtori i Klinikës, Shpresim Ferati të dy kuadro të Ziadin Selës, kanë shkaktuar rreth 7000 euro (420 370 denarë) borxh vetëm ndaj Ndërmarrjes Publike Komunale në Tetovë.

Ky veprim, keqpërodrim dhe moskujdesje nga Shpresim Ferati dhe Ilir Demiri, dëshmojnë se prioriteti i tyre jaanë të keqpëdorin mjetet në shëndetësi për interesa të tyre por jo për të paguar borxhet ndaj ndërmarrjeve e as për të investuar në shëndetësi.

Ndaj NPK-Tetovë borxh kanë edhe shumë institucione tjera qëndrore që menaxhohen nga kuadro të “Frontit Europian”, ndërsa borxhi i përgjithshëm është mbi 42 000 euro

Ende nuk dihet nëse NPK do të ngrej procedurë ligjore për pagën e Borxhit nga Klinika e Tetovës, ndaj drejtorit Shpresim Ferati!

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments