Tuesday, July 23, 2024
HomeMaqedoniAzizi: Do të ketë zhvillim të jashtëzakonshëm ekonomik

Azizi: Do të ketë zhvillim të jashtëzakonshëm ekonomik

Deputeti nga Koalicioni VLEN Adnan Azizi në fjalimin e tij në kuvendin e Maqedonisë së Veriut, ku po debatohet për votimin e Qeverisë së re të drejtuar nga MIckovski, theksoi se Qeveria e re VMRO-DPMNE, VLEN dhe ZNAM do të fokusohen në zhvillimin ekonomik të vendit.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments