Friday, June 14, 2024
HomeLajmeASH-së së Taravarit i bashkohet juristi nga Kumanova, Vaxhid Iseni

ASH-së së Taravarit i bashkohet juristi nga Kumanova, Vaxhid Iseni

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët (ASH), Arben Taravari ka prezantuar një prurje të re në radhët e partisë. Bëhet fjalë për juristin Vaxhid Iseni nga Kumanova.

Ja postimi i Taravarit në Facebook:

“Mirë se vjen Vaxhid Iseni!

Vaxhid Iseni, i diplomuar në vitin 2009 si jurist me rezultate ekselente dhe i dekoruar me certifikatë si një ndër studentët më të mirë në UT, i bashkangjitet rrugëtimit tonë të NDRYSHIMIT.

Me përvojë pune gati 8 vjeçare në kompani ndërkombëtsre, si: Ecolog International dhe Fluor Corporation, Vaxhidi tani përvojën e tij e vendos për VLEN për 8 maj, ditën e Ndryshimit të Madh!”, është shprehur Taravari.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments