Tuesday, July 23, 2024
HomeKryesoretArifi: Fitoren në zonën 6 Bujar Osmanit ia sigurojnë turqit dhe partia...

Arifi: Fitoren në zonën 6 Bujar Osmanit ia sigurojnë turqit dhe partia rome

Analisti, Latif Arifi, ka thënë se fitoren në zonën 6 Bujar Osmani të Frontit Evropian ia siguron, koalicioni me turqit dhe partinë rome, ndaj atij të VELN-it, Arben Taravari.

Arifi ka thënë se këto rezultate janë nga shtabet e partive dhe ende nuk janë zyrtare.

“Jam fillimisht i befasuar me rezultatin. Por si do të ishte është brenda pritshmerive. Dallimi në mes të dy kandidatëve, bëhet fjalë për zonat ku dominohen me shqiptarë, aty agar është shumë e ngushtë. Për shembull në komunës e Teracës, sipas të dhënave që arrita t’i marr është dallimi shumë i vogël, 100 vota është ën epërsi VELN-i, me 3635 me 3502 Ftoni Evropian.

Në Zhellinë duhet të ishte diku 300 vota në dobi të Fronit Evropian, në Tetovë. Në komplet zonën 6 duket së është në epërsi Bujar OSMANI, po për faktin se dallimi e kanë bërë koalicionin me turqit ën Vrapqishtë dhe nëse i marrim i krahasojmë numrat.. fitoren Bujar Osmani ja sigurojnë turqit dhe partia rome”, ka thënë Arfii në “Debat Plus”.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments