Friday, June 14, 2024
HomeLajmeAktori Hasim Memishi Sopi përkrah fuqishëm kandidatin për President, Arben Taravari

Aktori Hasim Memishi Sopi përkrah fuqishëm kandidatin për President, Arben Taravari

Sot, në një deklaratë publike, aktori i njohur Hasim Memishi Sopi shfaqi mbështetjen e tij të fortë për kandidatin për president të vendit, Arben Taravari. Duke shprehur bindjen e tij në vizionin dhe kapacitetin e Taravarit për të udhëhequr vendin, Sopi e cilësoi atë si një lider të aftë dhe të përkushtuar për të përfaqësuar dhe shërbyer popullin.

Deklarata e Sopit ka sjellë ndikim të rëndësishëm në debatin politik, duke thelluar mbështetjen për kandidaturën e Taravarit dhe duke fituar vëmendjen e shumë qytetarëve.

RELATED ARTICLES

Lajmet e fundit

Recent Comments